Over ons


We gaan er wel eens te makkelijk aan voorbij, maar ‘Uw pensioen is echt heel belangrijk!’

zoals Imre Gras benadrukt als hij vertelt over zijn bedrijf Pensioen Service Holland. Imre staat aan de leiding van Pensioen Service Holland, dat in 2003 gestart is en zowel zakelijke als particuliere relaties adviseert op pensioengebied.De administratieve ondersteuning is in handen van zijn vrouw Sylvia Gras.U kunt rekenen op een uiterst deskundig advies. Meer dan veertig jaar ervaring op pensioengebied staan hier garant voor.

,,Ik ben in ’61 begonnen bij de Hollandse Sociëteit, het huidige Delta Lloyd en na mijn militaire dienst op 1 januari 1967 in dienst gekomen bij Mercer Human Resource Consulting BV., dat destijds Ten Pas heette, naar de grondlegger dr. W.G.J. Ten Pas. In 1942 gestart als het eerste actuariële bureau in Nederland”, zo blikt Imre terug. Advisering voor voornamelijk pensioenfondsen voor de bedrijfstak behoorde tot zijn taak. Per 1 januari komend jaar viert hij zijn 40-jarig jubileum en tevens zijn afscheid, want dan wil hij zich volledig richten op zijn eigen onderneming Pensioen Service Holland.

”Ik ben écht een pensioenman en weet alles van collectieve pensioenregelingen”

Veel deskundigheid en vooral enthousiasme blijken uit het verhaal over zijn toekomstplannen: De laatste tien jaar heb ik me meer op de zogenaamde small business gericht, zoals accountants-, administratie- en notariskantoren, belastingconsulenten en advocaten.”
Pensioen Service Holland maakt bijvoorbeeld berekeningen ter vaststelling van de pensioenvoorziening of lijfrentevoorziening voor de vennootschapsbalans, het kan behulpzaam zijn met het vastleggen van de pensioentoezegging in een pensioenbrief of overeenkomst of de pensioenregeling en/of het pensioencontract van uw onderneming kan doorgelicht en ondersteund worden bij het bedingen van zo gunstig mogelijke contractvoorwaarden.

Dienstverlening dus op het gebied van pensioenen, met name uit hoofde van een dienstbetrekking of een in eigen beheer getroffen pensioenvoorziening. Zowel zakelijke als particuliere relaties kunnen daarom terecht bij Pensioen Service Holland. ,,Een goed voorbeeld van een situatie waarin ik behulpzaam kan zijn is een echtscheiding. Dit heeft consequenties voor het pensioen. Dan ontstaat er vaak discussie. Men kan dan bij mij aankloppen voor een second opinion bij zaken die uit die scheiding voortvloeien en de keuzes die gemaakt kunnen worden”, schetst Imre. Prettige bijkomstigheid is dat men nooit lang hoeft te wachten op een antwoord.
Imre: ,,Men kan snel terecht en wordt dan snel geholpen. Ik ben eigenlijk altijd bereikbaar per mobiel of mail. Bij een bedrijf wordt je toch gauw in de wacht gezet of onderop de stapel Ik vind service uiterst belangrijk, behandel mijn klanten zoals ik dat zelf ook graag zou willen.

Wat zal dat allemaal kosten, denkt u wellicht. Daar kan Imre kort en duidelijk over zijn:

de rekeningen zijn acceptabel en klanten kunnen vooraf een prijsopgave krijgen van de aan de dienstverlening verbonden kosten. Op de website staat ook nog eens duidelijk omschreven: ‘We hebben ons tot doel gesteld om snelle service te bieden tegen betaalbare tarieven waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel staat’. Kortom: met een deskundig en ervaren persoon als Imre Gras (zoals hij zelf zegt gespecialiseerd in het oplossen van pensioenpuzzels) en met de grootste organisatie achter zich, waar hij voor alle know how terecht kan, bent u wat betreft advies over pensioenregelingen zeker aan het juiste adres!